Crémant d'Alsace afbeelding

GRAND C ElzasFrankrijk

€ 16,92

(prijs per stuk)

(vanaf 6 stuks in the mix: 16,07)

Schitterende kleur met gouden nuances. Fijne, weelderige parel. Discrete neus met florale toetsen, een vleugje citrus en zachte tonen van peer. De smaak is aangenaam en verfrissend. Heerlijk levendige afdronk!

Le Blanc - Côteaux d'Aix en Provence afbeelding

Château Calissanne ProvenceFrankrijk

€ 14,06

(prijs per stuk)

(vanaf 6 stuks in the mix: 13,36)

Mooie bleek gouden kleur met groene schakeringen. Heerlijk florale neus met noties van citrus en agrum. Volle smaak die gedomineerd wordt door zeste, pompelmoes en een vleugje geconfijte citroen. Lange verfrissende finale met opnieuw een indruk van citrus en een licht zilte ondertoon.

Clos Victoire - Côteaux d'Aix en Provence afbeelding

Château Calissanne ProvenceFrankrijk

€ 23,62

(prijs per stuk)

(vanaf 6 stuks in the mix: 22,45)

Indrukwekkende florale neus die na enige lucht, noties van honing, gekonfijte citroen en nootjes prijsgeeft. In de mond worden deze smaken bevestigd en zwellen lekker aan tot een impressionante symfonie van fruit en andere complexe smaken. Exotisch fruit begint te domineren en mondt uit in een onwaarschijnlijk lange en ronduit spectaculaire finale. Waarschijnlijk een van de beste witte wijnen die in de streek worden gemaakt!

Le Rosé - Côteaux d'Aix en Provence afbeelding

Château Calissanne ProvenceFrankrijk

€ 14,06

(prijs per stuk)

(vanaf 6 stuks in the mix: 13,36)

Schitterende licht roze pompelmoeskleur. Levendige neus met noties van citrus en rood fruit. In de mond lekker verfrissend met zuivere smaken van rijp fruit. Lange, evenwichtige afdronk die het pallet wel even in vervoering houdt.

Le Rouge - Côteaux d'Aix en Provence afbeelding

Château Calissanne ProvenceFrankrijk

€ 14,06

(prijs per stuk)

(vanaf 6 stuks in the mix: 13,36)

Saint-Véran 'Classic' afbeelding

Domaine des Poncetys BourgogneFrankrijk

€ 18,15

(prijs per stuk)

(vanaf 6 stuks in the mix: 17,24)

Deze wijn is mooi geel met gouden tinten. Een volle, rijpe en boterige Chardonnay met een soepel evenwicht en bloemige toetsen. Aroma's van perzikenconfituur en abrikoos vermengen zich met de geur van karamel en vanille alsook fijne minerale toetsen. Noties van rijp wit vruchtvlees met een subtiel vleugje geroosterd brood. Een lange afdronk.

Côtes de Castillon afbeelding

Château Brisson BordeauxFrankrijk

€ 16,19

(prijs per stuk)

(vanaf 6 stuks in the mix: 15,38)

Deze wijn heeft een donkere en intense rode kleur. Hij is zeer geconcentreerd en fruitig. De geur ontwikkelt intense aroma’s van donkere kersen en goed gerijpte rode vruchten. De aanval is meestal scherp op het gehemelte en de vlezige tannines blijven lang in de mond hangen.

(0,375) Brut Suprême afbeelding

Champagne Charles Simon ChampagneFrankrijk

€ 17,74

(prijs per stuk)

(vanaf 6 stuks in the mix: 16,86)

In het glas helder met lichte schakeringen en bleke, zilverachtige nuances. Onder de romige en levendige schuimkraag fijne bubbels. Fijn en delicaat. Geuren van witte vruchten zoals appel, peer en perzik, maar ook van hazelnoot en amandel. Mooi omlijst door aroma’s van boter en geroosterde brioche. In de mond is de aanzet rond, afgewisseld met fijne belletjes. Smaken van gedroogde vruchten en noten vergezeld door aroma’s van grapefruit in de finish. Een minerale wijn, soepel en verfrissend.

Côtes du Rhône Villages afbeelding

Clos Romane RhôneFrankrijk

€ 16,54

(prijs per stuk)

(vanaf 6 stuks: 13,67)

Rood: OPEN FLES korting twv BTW (21%)

50% Grenache – 25% Mourvèdre – 25% Syrah. Mooie dieprode kleur met een vleugje paars. Fijne neus. Complexe en subtiele blend van geprakte aardbei en framboos, met kruidige noten van kaneel en chocolade voorafgegaan door geroosterde aroma’s. In de mond elegant, bedwelmend en zacht. Volle en gesmolten structuur.

Coteaux du Languedoc afbeelding

Domaine Leyris Mazière LanguedocFrankrijk

€ 16,89

(prijs per stuk)

(vanaf 6 stuks in the mix: 16,04)

Intense donkere kleur met paarse schakeringen. Aanwezige, complexe neus met veel donker fruit als braambessen, zwarte bessen, kersen en diepere tonen van kruiden, pels, tabak en een vleugje cacao. Weelderig mondgevoel dat uitmond in een lange indrukwekkende finale.

Bourgogne afbeelding

Bautista BourgogneFrankrijk

€ 19,78

(prijs per stuk)

(vanaf 6 stuks in the mix: 18,79)

Fruitig, licht en rond. In de mond een boeket van rood fruit.

Crémant d'Alsace Rosé afbeelding

GRAND C ElzasFrankrijk

€ 18,57

(prijs per stuk)

(vanaf 6 stuks in the mix: 17,64)

Subtiele rosé kleur. Fijne neus met impressies van aardbei, framboos, kersen en een vleugje brioche. Stuivend fris in de mond met een alomtegenwoordige parel die het pallet uitdagend prikkelt. Droge, levendige afdronk die je klaarstoomt voor ... een nieuwe slok!