Riesling Trocken afbeelding

MoselDuitsland
Weingut Boch

(vanaf 6 stuks in the mix: 11,11)

Het beste bewijs, dat van de meest edele der witte druiven, perfect droge en elegante wijnen kunnen geproduceerd worden. Met zijn beheerste kracht en nadrukkelijke maar verfijnde zuren ondersteunt hij bijna elk visgerecht op koninklijke wijze.

Rotwein Trocken afbeelding

MoselDuitsland
Weingut Boch

(vanaf 6 stuks in the mix: 10,41)

Van Blauer Spätburgunder (Pinot Noir) maakt men hier elegante en delicate wijnen. Robijn rode kleur met vanille aroma's in de neus en met een opmerkelijk fijne smaak. In de zomer gekoeld een heerlijke verfrissing.

Blanc de Noirs Trocken afbeelding

MoselDuitsland
Weingut Boch

(vanaf 6 stuks in the mix: 10,41)

Licht gouden kleur. Droge, witte wijn gemaakt van Pinot Noir druiven. Mooie evenwichtige stijl met veel rijp wit fruit en een vleugje bloesem. Rond karakter gekoppeld aan een frisse, minerale ondertoon. De afdronk is luchtig maar met lengte.

Trittenheimer Altärchen Lieblich afbeelding

MoselDuitsland
Weingut Boch

(vanaf 6 stuks in the mix: 10,70)

Intens gouden kleur. Weelderige aroma's van exotische vruchten in de neus. Rijke en volle Riesling met een smaakvolle lange afdronk.De alcoholische gisting wordt net iets vroeger afgebroken, zodat er meer restsuikers in de wijn blijven en het alcoholgehalte wat lager is. “Früchtig” zoals de Duitsers zelf zo mooi zeggen. Niet echt zoet maar zeker ook niet droog.