Kerner afbeelding

WesthoekBelgie
Wijngoed Monteberg

(vanaf 6 stuks in the mix: 14,71)

Heldere, lichte kleur. Licht aromatische neus. Fijne fruitige en frisse smaak met noties van appel, kruiden en bloesem. Deze kruising van Riesling en Trollinger heeft een strak doch volmondig karakter en een lekker droge afdronk.

Pinot Gris  afbeelding

WesthoekBelgie
Wijngoed Monteberg

(vanaf 6 stuks in the mix: 16,31)

Witte wijn met een iets discreter karakter. Mooi helder in het glas, zacht aroma’s en een warm vol mondgevoel. De wijn komt best tot zijn recht bij een schenktemperatuur van 10°C. Verras je tafelgenoten met deze Belgische wijn.

Rondo en Regent afbeelding

WesthoekBelgie
Wijngoed Monteberg

(vanaf 6 stuks in the mix: 15,29)

Deze rode wijn is vrij intens van kleur met paarsachtige tinten. Een aangename lichtere structuur wat perfect onze klimaatzone weerspiegelt. Best geserveerd op 16°C. We ervaren een neus van braambessen-, kersen- en amandelaroma’s, een stevig mondgevoel, pioen, roos en stro. Wordt best gedronken binnen de 6 jaar.

Siegerrebe afbeelding

WesthoekBelgie
Wijngoed Monteberg

(vanaf 6 stuks in the mix: 15,43)

Aromatisch en zeer uitgesproken in de mond. Dankzij zijn aangename zuren is verfrissing en lengte verzekerd. Het kleine aandeel Müller Thurgau geeft het geheel nog een extra dimensie. Ideaal bij een schenktemperatuur van 10°C. Wordt best gedronken in de eerste 5 jaar.