Het Wijnhuis Antwerpen

Adres

Scheldestraat 21 2000 Antwerpen
Tel: 03 248 66 65
Fax: 03 248 66 64
E-Mail: antwerpen@hetwijnhuis.be

Openingsuren

24 en 31 december: doorlopend van 10.00 tot 15.30 uur


Dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag:
doorlopend van 10.00 tot 18.00 uur

Vrijdag: doorlopend van 10.00 tot 19.00 uur

Maan, zon- en feestdagen: gesloten

Online bestellen: onze chauffeurs leveren aan huis van dinsdag tot en met zaterdag met uitzondering op feestdagen.

Wijnconsulenten

Frank Schuddinck
Michel Bosmans
Tom Keteleer
Vincent Addiers

Het Wijnhuis
Proeflocaal
Gevel
“Dit vind ik een superadres voor de wijnfanaat. Er zijn natuurlijk zeer veel wijnhuizen in Antwerpen, maar hier kom ik toch het liefst. Misschien is het de ongedwongen bediening. Ze hebben hier enorm veel keuze aan wijnen, meer dan 1000, en wat ik vooral kan appreciëren is dat ze nooit smalend doen als je gewoon even binnen wandelt voor één flesje van rond de vijf euro (niet elk etentje verdient een dure wijn), maar meer dan genoeg keuze hebben in deze goedkope categorie en evenveel tijd aan je spenderen als mocht je 200 Magnums champagne hebben gevraagd. Zo hoort het natuurlijk, maar dat snappen ze toch niet overal."
Citaat van een tevreden klant: Herwig B 
Het Wijnhuis staat voor een gevarieerd aanbod van heerlijke originele wijnen die we selecteren op maat van elke klant. Meer dan 1000 kwaliteitswijnen uit Italië, Spanje, Portugal, Duitsland, Oostenrijk, België, Luxembourg, Macedonië alsook uit de 'nieuwe wereld' als Chili, Argentinië, Zuid-Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Verenigde Staten, voor elk wat wils.

Voor elke gelegenheid, feestje of eetfestijn zoeken we samen met jou naar een heerlijke wijn voor een eerlijke prijs. Info over het bruikleen van glazen en frigo? Contacteer ons op antwerpen@hetwijnhuis.be.